Preguntes: com vendre roses a Sant Jordi ?

Jo puc vendre roses a Sant Jordi?

Si, pots vendre roses a Sant Jordi. Només necessites una llicència de venda i reservar les roses al més aviat possible per aprofitar el preu abans que pugi. Mes info aqui.

Quantes roses compro?

La comanda mínima és de 200 unitats. Les roses que venguis depenen de molts factors, com la ubicació del lloc, el pas de gent, les persones que hi hagi venent, etc.

Com faig la comanda?

Fàcil:Fes la reserva emplenant el formulari i rebràs un mail amb les dades per al pagament.

I com ho pago?

Hi ha una paga i senyal del 40% del total que es realitza per transferència o ingrés bancari. El 60% restant, ho pagues quan et lliurem la teva comanda, al mateix transportista o en el local de recollida segons sigui el cas. És IMPORTANTÍSSIM que en la transferència del 40% facis constar el nº de comanda i el teu nom!

Hi ha termini per reservar les roses?

Si: Al més aviat possible! El preu puja conforme avança el temps. Confirmant amb antelació, aconsegueixes el millor preu. Les unitats en oferta són limitades. Vols tenir el teu pressupost en 2 clics? Prem AQUI

Quan i com em lliuren la meva comanda?

El dia 22 d'abril, un dia abans de Sant Jordi. Si vens a buscar la teva comanda pel nostre local de Vilassar de Mar, estarem oberts de 9:00 a 19:00 ininterrompudament. Si contractes el lliurament a domicili, te les lliurarem en la mateixa data i horari (22/4, de 9 a 19 h)